Brvnare
/
Srbija

Brvnara Jana
Brvnara Jana

Brvnara Jana je luksuzni smeštaj u netaknutoj prirodi. Nalazi se u “vikend naselju Krčedin” na pola puta između Krčedina i slankamenačkih vinograda. Imanje se proteže na 50 ari placa i idealno je za porodice sa decom. Gosti na raspolaganju imaju brvnaru sa smeštajnim kapacitetom do 6 osoba, letnjikovac sa roštiljem, kućicu za decu, intex spa jakuzzi…

Brvnara Jana poseduje dve spavaće sobe, dnevnu sobu, kuhinju, kupatilo, terasu. Dva bračna i dva single kreveta, kao i mogućnost pomoćnog kreveta za decu do 3 godine. Specijalne pogodnosti za porodice sa decom.

Brvnara Jana se nalazi na nekih 150m od reke Dunav i idealno je mesto za ljude koji vole pecanje i cist vazduh. Na imanju poslednjih 10 godina nije korišćen nijedan pesticid.

Brvnara Jana se nalazi na 65 km od Beograda, 40 km od Novog Sada, na 55 km od aerodroma Nikola Tesla i na 30km od nacionalnog parka Fruška Gora.
Preko Dunava, na suprotnoj strani reke je čuvena Krčedinska ada koja važi za jednu od poslednjih oaza netaknute prirode.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Đakuzi
Parking
TV
WiFi