Brvnare
/
Srbija

Brvnara Miris dunja exclusive
Miris dunja exclusive

Jedinstven osećaj prirode. Brvnara Miris dunja exclusive je smeštena tako da je istraživanje Zlatibora, Tare, Mokre Gore, Zlakuse na dohvat ruke, a vi ste ušuškani u toplinu njihove brvnare u kojoj imate sve potrebno za moderan zivot.

Brvnara poseduje dva kupatila, saunu, kamin, komplet opremljenu kuhinju, TV, dnevni boravak, Wi-Fi…

Možete doći sopstvenim prevozom ili im poslati upit za prevoz od Užica do brvnare. Užice je udaljeno 4km, Zlatibor 25km, Zlakusa 10km, Tara i Mokra gora 30km. Do prve prodavnice ima 2km.

Ukoliko boravite u vreme zrenja malina, možete ih ubrati i uživati u slasti ovog voća koje je simbol ovog kraja. Posađene paulownie (izvor kiseonika) stvaraju prirodnu ,hiperbaricnu komoru, pravi raj za naša pluća, tako da se preporučuje ljudima sa disajnim tegobama.

Uživajte u dugim šetnjama po prirodi i uberite bobice koje važe za najveći antioksidans na svetu (goji berry), uživajte u mirisu bagrema, lavande, bosioka i drugog bilja na 50 ari koji su vama na raspolaganju.

Ukoliko pak želite odmor na Zlatiboru, kako se dugi niz godina bave ugostiteljstvom, uz sam ugostiteljski objekat MIRIS DUNJA, nalaze se i njihovi apartmani za izdavanje (trokrevetni, četvorokrevetni apartmani i sobe). Više o apartmanima na Zlatiboru pogledajte ovde.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Dodatni sadržaji
Parking
Sauna
TV
WiFi