Brvnare
/
Srbija

Brvnara Rakić – Tara Mitrovac
Brvnara Rakić

Ako poželite pravi odmor u prirodi, okruženi šumom i planinskim livadama, Brvnara Rakić je pravo mesto za vas. Nalaze se na Mitrovcu na Tari. Brvnare su idealne za parove i porodični odmor, kako u letnjem, tako i u zimskom periodu.

U prizemlju prve brvnare smešten je dnevni boravak, komplet opremljena kuhinja sa trpezarijom, komforno kupatilo i spavaća soba sa francuskim ležajem. Na spratu se nalaze još dve sobe, jedna sa francuskim ležajem i krevetom za jednu osobu. U drugoj (velikoj) se nalaze dva francuska ležaja plus krevet za jednu osobu.

Druga brvnara ima dve spavaće sobe sa dva francuska ležaja i dva kreveta za po jednu osobu. Na raspolaganju vam je kompletno posudje, posteljina, fen, pegla, radio, Internet, tv.

Grejanje je sa peći na drva. Sve je komplet opremljeno. Površina jedne brvnare je 90m2 a druge 77m2. Izgrađena je od prirodnih materijala, u skladu sa okruženjem i prirodom koja će vas osvojiti na prvi pogled. Nalazi se na oko 1300m od centra Mitrovca, gde se nalaze 2 prodavnice i 3 restorana. Jezero Zaovine udaljeno je na oko 8km. Vidikovac Banjska stena na samo 5km.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Dodatni sadržaji
Parking
TV
WiFi