Brvnare
/
Srbija

Brvnare Mijović Zlatibor
Brvnare Mijović Zlatibor

Na prelepim padinama Zlatibora, u podnožju vrha Cigota, na nadmorskoj visini od 1.035 m, mestu gde se ukrštaju strujanja vazduha kontinentalne i mediteranske klime i prave takozvanu “ružu” vetrova, blagotvornu na celokupno psihofizicko zdravlje,  smestene su planinske kućice od drveta – Brvnare Mijović.

Brvnare se nalaze na idealnoj lokaciji za sve ljubitelje mirnijeg dela Zlatibora, okruzene zelenilom, u prijatnom uređenom ambijentu, u naselju Smiljanski Zakosi.
Od urbanog dela Zlatibora i brojnih desavanja udaljene su oko 4.5km, na lako dostupnoj lokaciji kako u letnjem, tako i u zimskom periodu. Blizina  Ribnickog jezera (1.5km) i ski-centra Tornik (6km), a opet nedaleko od glavne magistrale Beograd-Podgorica-Jadran (200m),  čine ovu lokaciju izuzetnom svima onima koji tragaju za pravim blagodetima prirode i odmora koju ova planinska lepotica pruza.

Boravak u brvnarama Mijović zasigurno Vam obecava dobar san i poseban osecaj  prijatnosti i udobnosti.
U sklopu njihovog ogradjenog dvorišta se nalaze dve brvnare i jedan apartman u brvnari. Svaka brvnara, kao i apartman je zasebna i poseduje sopstvenu terasu, parking, bežični internet i etažno grejanje. Izuzetno su komforne, u idealnom prirodnom okruženju u okviru koga se nalazi vrt sa dečijim igralištem, zamak igraonicom, trambolinom… Gosti se mogu  opustiti u letnjikovcu uz koji se nalazi fontana, a na raspolaganju im je i rostilj.

Brvnara 1 i 2
Duplex za najvise 5 osoba,veličine 50 m2 .
Donji nivo čine: dnevni boravak sa udobnom garniturom na razvlačenje, LCD TV, kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, kupatilo.
Gornji nivo : spavaća soba sa francuskim krevetom i singl krevetom, toalet i terasa.

Apartman u brvnari za najvise 6 osoba, veličina 60m2. Poseduje dve odvojene spavaće sobe, svaka sa francuskim  krevetom + krevetac za decu na upit, dnevni boravak sa udobnom garniturom na razvlačenje, trepezarija i kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, terasa, TV.

Sve smeštajne jedinice poseduju posteljinu i peškire.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Dodatni sadržaji
Parking
TV
WiFi