Brvnare
/
Srbija

Brvnare Mir
Brvnare Mir

Brvnare Mir se nalaze u mirnom delu Zlatibora sa prelepim pogledom na prirodu. Sakrivene od buke na samo 4 km od centra Zlatibora. Brvnare Mir su potpuno ekološke, napravljene od drveta, sa izvorskom vodom i solarnim napajanjem struje.

Brvnara je idealna za smeštaj 4 osobe. Sadrži na prvom nivou dnevnu sobu sa prostranim kupatilom, kuhinjom i ustakljenom terasom. Na spratu prostranu sobu sa bračnim krevetom i dva odvojena kreveta. Na spratu takođe ima otvorenu terasu. Svaka brvnara ima sopstveno dvorište. Na zahtev gostiju u ponudi imaju i bicikle.

Iz brvnara možete uživati u pogledu na vrh Čigota. Idealno je za porodice sa decom jer u ovom delu nema saobraćaja. Staze za šetanje su ispred kućica. Imate svoje dvorište i čitavo prostranstvo ispred sebe. Na 500m od njih je i restoran tako da se možete hraniti u njemu ili samostalno pripremati hranu. Idealno za uživanje u pravoj prirodi i lepotama Zlatibora.Gosti po dogovoru mogu imati i časove joge – individualne ili grupne, kao i radionce pozitivne psihologije i radionice po programu Lujze Hej – Heal Your Life. Mogu organizovati i izlete i razgledanje predela Zlatibora džipovima ili kvadovima.

Pročitaj više
Dodatni sadržaji
Parking
Restoran