Seoska domaćinstva
/
Srbija

Drinsko svitanje
Drinsko svitanje

Pronadjite svoj mir na obali Drine! Kuća za odmor Drinsko svitanje nalazi se na 16. km od Ljubovije ka Bajinoj Bašti u selu Gornja Trešnjica. Okružena netaknutom prirodom kuća je smeštena na samoj obali reke Drine i pruža mogućnost jedinstvenog odmora. Ovde ćete pronaći mir daleko od urbane svakodnevice.

U prijatnom prostoru kuće koja se sastoji od tri spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje i kupatila može da bude smešteno devet osoba. Ambijent upotpunjuje prostrana terasa sa pogledom na Drinu i dvorište koje se nadovezuje na plažu. Sveža pastrmka iz obližnjeg ribnjaka, organske namirnice, sač, roštilj i kotlić predstavljaće gurmanima pravo zadovoljstvo za pripremu hrane.

Kanjon Trešnjice kao prirodni rezervat i stanište beloglavog supa se nalazi u neposrednoj blizini i predstavlja pravi izazov za ljubitelje pešačenja, planinarenja i avanturističkog turizma. Bajkoviti predeli bogati različitim biljnim i životinjskim vrstama pogodni su za lov i ribolov. U letnjem periodu na plaži ispred kuće možete uživati u plivanju i sunčanju. Ova plaža, mnogima najlepša u ovom delu Drinskog toka, poznata je i kao odmorište ,,Drinske regate Ljubovija”. Plovidba rekom Drinom će upotpuniti Vaš boravak kod njih i pružiti Vam nezaboravan doživljaj, koji ne bi trebalo da propustite.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Dodatni sadržaji
Parking
TV
WiFi