Etno kuće
/
Crna Gora

Eko selo Durmitor
Eko selo Durmitor

Eko selo Durmitor nalazi se u selu Trsa, na polovini puta između Plužina i Žabljaka, na nadmorskoj visini od 1470 metara. Uz svež planinski vazduh, prelepe pejzaže surovih crnogorskih planina, koje se gordo izdižu iznad naših koliba, raznovrsnu floru i faunu, oazu mira i tišine. Vaš boravak kod njih će ulepšati i domaća tradicionalna hrana kao i gostoprimstvo porodice Jokanović
Eko selo Durmitor je idealna prilika da pobegnete od svakodnevnice i letnjih vrućina i sebi priuštite odmor u prekrasnom ambijentu, netaknutoj prirodi i čistom vazduhu.
Ako ste, pak, avanturističkog duha sigurno ćete biti oduševljeni ponudom izletišta i aktivnosti koje nude. Tu pre svega izdvajaju:
Rafting, Kanjoning, Jahanje konja, Biciklizam, Planinarenje, Obilazak Pivskog jezera, Jeep Safari.Rentiraju i Qwadove(ATV) i Motorcikle koji ce onima, koji nemaju kondiciju za planinaranje i dugo hodanje biti idealna prilika da upoznaju sve što ovaj kraj čini prepoznatljivim i neodoljivim.
U selu Trsa tokom ljeta česte su razne manifestacije koji dodatno pojačavaju etno osjecaj.
Eko-selo Durmitor raspolaže sa 3 sale za ručavanje (2 otvorene i 1 zatvoreni deo) smještajni kapacitet do 250 osoba.
Osim restorana nude i smeštaj u tradicionalnim dvokrevetnim kolibama kao i četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima, ukupnog kapaciteta 25 osoba.
Takođe za one koji žele uživati u luksuzu nude i smjestaj u 4 dupleksa.
Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:
Pročitaj više
Dodatni sadržaji
Parking
Restoran