Etno kuće
/
Srbija

Etno domaćinstvo Savić
Etno domaćinstvo Savić

Etno domaćinstvo Savić se nalazi u jednom od najlepših delova Zlatibora, na Borovoj glavi, na udaljenosti od 14 km od centra Zlatibora.

Ovde su svi uslovi za zdrav i aktivan odmor svih generacija! Ako želite odmor, šetnje, ribolov, izlete, druženje i fizičke aktivnosti, ovo je pravo mesto za Vas.

Na nadmorskoj visini od 1080m, etno domaćinstvo Savić ima u ponudi četiri apartmana. Apartman Kaćun i Narcis su dobili imena po cveću koji predstavljaju prve vesnike proleća i koji niknu među prvima iz snežnog pokrivača! Apartman Kik i Poljana su dobili imena po poznatim brdima i livadama prelepog Zlatibora!

Svaki apartman je opremljen u tradicionalnom etno stilu od drveta i u svakom apartmanu se nalazi izvorska voda! Gosti Etno domaćinstva Savić imaju mogućnost autentičnog doručka sa ovih prostora i takođe su obezbedili namenske prostorije sa furunom i zidanim roštiljem kao i sve uslove za samostalno pripremanje specijaliteta!

Veliko dvorište, odbojkaški teren i golići za fudbal su tu da gostima ulepšaju aktivan odmor! Za goste željne avanture, organizuju i izlete po prelepom Zlatiboru kao i pomoć oko samostalnih izleta! Vazduh, nadmorska visina, prelepo okruženje i izvorska voda su garancija za miran i zdrav odmor! Polozaj i komfor koji vam nude, omogućiće da provedete ugodan odmor i uživate u svemu što Zlatibor nesebicno pruža!

Etno domaćinstvo Savić je idalno mesto za porodice, relaksaciju sa prijateljima, romantične vikende i proslave!
Vratite se prirodi, tamo gde je sve i počelo!

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Dodatni sadržaji
Domaća kuhinja
Parking
WiFi