Etno kuće
/
Srbija

Etno selo Azbuka
Etno selo Azbuka

Etno selo Azbuka, smešteno u Podrinju na samo 7km od Loznice, kao ideja proisteklo je iz velike ljubavi prema prirodi i životinjama. Ova pažljivo birana lokacija posvećena je želji da se trajno obeleži i oživi uspomena na Vuka Stefanovića Karadžića, reformatora srpskog jezika i velikana srpske književnosti i kulture.
Osmišljeno tako da svoje goste vrati u dodir sa prirodom, etno kompleks Azbuka sagrađeno je u tradicionalnom stilu uz moderne postulate, pa tako uz ambijent starih vremena možete uživati u svim udobnostima 21. veka. Etno selo Azbuka sastavljeno iz nekoliko kaskadnih nivoa, okruženo je brdima, potokom i šumom u svom punom bogatstvu.

Ono što etno kompleks Azbuka čini potpuno jedinstvenim i idealno uklopljenim u svoje okruženje je činjenica da su domaćini za izgradnju koristili isključivo tradicionalne materijale. Stara vojvođanska cigla i biber crep vratiće vas u duh starih vremena. Predivna okolina, netaknuta priroda i izolacija od svega što je urbano, pružiće Vam priliku da uživate i da se odmorite.

U sklopu etno sela Azbuka nalaze se dva restorana. Kapacitet manjeg, intimnijeg restorana je 40 mesta, dok je kapacitet velikog restorana, idealnog za organizaciju svih vrsta svečanosti, 250 mesta. Unutrašnjost oba restorana je jedinstvena i tradicionalna sa fantastičnim pogledom na netaknutu prirodu Podrinja.

Etno kompleks Azbuka nudi 6 bungalova (6 individualnih kućica) za smeštaj svojih gostiju. Svaka kućica ima kapacitet za smeštaj do 4 osobe i svaka je opremljena kompletnim dnevnim boravkom, mini-barom, sobom za spavanje i kupatilom.

Takođe, u sklopu etno sela postoji veliki bazen, kao i bazen za decu (bazeni su rezervisani za goste kućica), dečije igralište, a u planu su i sportski tereni.

Ubrzo očekujemo da deo etno sela postane i avantura park prilagođen svim uzrastima, idealno uklopljen u zonu sa kafe restoranom postavljenim uz veštačko jezero sa vodenicom i mini branom.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Bazen
Dodatni sadržaji
Parking
Restoran
TV
WiFi