Etno kuće
/
Srbija

Etno selo Boškova Voda
Etno selo Boškova Voda

Etno selo Boškova Voda pruža vam mogućnost da pronađete mir u netaknutom priordnom okruženju i pobegnete od svakodnevnice urbanog života. Etno kolibe pružiće vam savršene uslove za odmor, a u njihovom restoranu bićete posluženi specijalitetima domaće kuhinje. Bez obzira da li ovde dođete leti ili zimi sigurni smo da ćete vaš vikend ili odmor provesti na najbolji način,a kući se vratiti okrepljeni i prepuni utisaka.

Sve kolibe u njihovoj ponudi su moderno i komforno opremljene uz zadržavanje tradicionalnih karakteristika, površine 17-30 m2, svaka poseduje bračni krevet i dodatne krevete, moderno kupatilo, kablovska TV, DVD, grejanje na struju i drva. Prijatan ambijent uklopljen u fenomenalno prirodno okruženje učiniće vaš boravak nezaboravnim.

U restoranu se služe zlatiborski specijaliteti: teletina ispod sača, pastrmka, domaće pite, domaći sir i kajmak, kao i proja iz njihove vodenice potočare.

U toplim letnjim danima prijaće vam rashladjenje u njihovom bazenu koji se nalazi na imanju, par koraka od koliba i restorana.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Bazen
Dodatni sadržaji
Parking
Restoran
TV
WiFi