Etno kuće
/
Bosna i Hercegovina

Etno selo Eden
Etno selo Eden Derventa

Etno selo Eden smešteno je u Bosanskim Lužanima, na 5 km od Dervente na putu za Slavonski Brod. Raspolaže sa četiri drvene kućice koje datiraju iz 1890.godine karakteristične za planinske obronke u severnom delu Bosne. Ove kućice za odmor iznutra pak odišu vrhunskim komforom. Klimatizovane su, opremljene spavaćom sobom, kupatilom sa tuš kabinom i besplatnim toaletnom potrepštinama, mini barom, LCD TV-om i SatTV. Dostupan je basplatan bežični internet. Svaki objekat ima popločanu terasu sa drvenim stolom i klupama na kojoj gosti mogu uživati na svežem vazduhu okruženi prelepim prirodnim ambijentom sa puno cveća i zelenila. Uz uslugu u sobi, ovaj objekat nudi i usluge restorana.U neposrednoj okolini etno sela izloženi su na otvorenom stari predmeti iz XIX veka koje su ljudi svakodnevno koristili u domaćinstvu, poljoprivredi, stočarstvu. Na oko 500 m udaljenosti od etno sela se nalazi reka Ukrina, a gostima je dostupno šetalište kroz šumu dugačko oko 3 km.

Restoran i etno selo Eden je poznato po proizvodnji kvalitetnih voćnih rakija kojom se vlasnici bave dugi niz godina. Kruna uspeha se dogodila u maju 2019. godine kada su na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu osvojili pored 12 prestižnih priznanja za pomenute rakije i šampionski pehar na koji su vlasnici naročito ponosni.

Ugodan smještaj, prirodno okruženje, restoran koji nudi ukusna i raznovrsna jela, kao i rakiju vrhunskog kvaliteta, igraliste, ljubazno osoblje….sve su to razlozi da posetite turistički kompleks Eden.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Dodatni sadržaji
Parking
Restoran
TV
WiFi