Etno kuće
/
Bosna i Hercegovina

Etno selo Stanišići
Etno selo Stanišići

Etno selo Stanišići – ambijent etno sela deluje očaravajuće, kao da nas izbacuje iz sadašnjeg ubrzanog vremena i vraća u starinu, vraća nas precima i prirodi, budeći divljenje prema jednostavnosti nekadašnjeg načina života.

Tradicionalno, a luksuzno. Nesvakidašnje, a raznovrsno. Bogata ponuda za goste svih uzrasta i svih želja. Jedinstvena prilika da izolovani i ušuškani od gužve i buke uživate u blagodetima odmora za dušu i telo.

Hotel Pirg zauzima dominantno mesto u Etno selu Stanišići uklapajući se u kompletan ambijent sela. Građen je u srednjevekovnom stilu i čine ga dve kule, od kojih je jedna replika Pirga Svetog Save sa Hilandra.

Etno kuće za odmor – autentične drvene kuće su svojom unutrašnjošću prilagođene savremenim potrebama gostiju, a istovremeno su ukrašene suvenirima i predmetima iz svakodnevnog života s kraja 19. veka.

Apartmani su rađeni u najprefinjenijoj hrastovini sa kupatilima od prvoklasnog kamena i mermera. A najviše pažnje, svakako, privlače apartmani na samoj obali jezera i kućica na drvetu.

Kućica na drvetu – nije li svako od nas kao dete maštao o bajkovitom mestu skrivenom u prirodi, među krošnjama drveća. Savršeni kutak za odmor, čitanje omiljene knjige, uživanje u zalasku sunca.

U sastavu turističkog kompleksa Etno sela Stanišići, pored etno muzeja, restorana, hotela, planinskih kućica, svečanih salona, stadiona i sportskih terena, nalazi se i novoizgrađeni, savremeni i moderno opremljeni Velnes & Spa centar Leonida na površini od 3.500 m².

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Bazen
Dodatni sadržaji
Parking
Peškiri
Restoran
Tereni
TV
WiFi