Etno kuće
/
Srbija

Etno selo Tiganjica
Etno selo Tiganjica

Etno selo Tiganjica sagrađeno je od temelja u lalinskom stilu na način na koji se u davna vremena gradilo. Dočarava način življenja u Banatu i pruža mogućnost da se bar na tren vratite u prošlost i osetite njegove čari.
Banatska kuća trenutno raspolaže sa šest soba, ekonomskim dvorištem u kojem se posetioci mogu isprobati u kuvanju Čobanskog paprikaša, riblje čorbe i to sve uz zvuke banatske tamburice. Takođe ispod čuvene banatske kotarke i sušare mogu učestvovati u tradicionalnom svinjokolju. Tu su i štale sa rasnim konjima kao i staze za jahanje. Pored navedenih sadržaja Vaša deca se mogu zabavljati u ograđenom dečijem igralištu prepunom sadržaja uz društvo poni konja.Restoran ‘Trofej” se nalazi u sklopu etno sela “Tiganjica” i pruža Vam mnoštvo raznolikih sadržaja kao što su mini zoo vrt, smeštaj u sobama uređenim u etno stilu, market i još mnogo toga.
Ova prijatna oaza nalazi se na 10-ak kilometara od Zrenjanina i 60-ak kilometara od Beograda, na vratima Carske Bare, pa samim tim čini ovo mesto idealnim za odmor, opuštanje i uživanje.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Dodatni sadržaji
Parking
Restoran
TV