Salaši
/
Srbija

Jelen salaš
Jelen salaš

Jelen salaš – oaza mira, tišine, prirode i vojvođanske kuhinje. Provedite prijatan odmor na autentičnom salašu na severu Bačke.

Osetite duh minulih dana autentičnog vojvođanskog salaša, udahnite prirodu koja ga okružuje i okusite tradicionalna domaća jela koja će za Vas spremati najbolji kulinarski majstori. Slobodno vreme popunite istraživanjem Palića, posetom ZOOloškog vrta, okolnih vinarija i šetnjom pokraj istoimenog jezera. Grad Subotica, koji se nalazi na udaljenosti od samo 7 kilometara, oduševiće Vas svojim kulturološkim bogatstvom.

Udaljen 1.5 km od Palićkog jezera, okružen šumom i ravnicom, nalazi se restoran domaće kuhinje i prenoćište „Jelen salaš“, koji se prostire na površini od 8000 kvadratnih metara, sa ukupno 8 zasebnih objekata. Besplatan bežični internet i besplatan parking na ulici takođe su u ponudi. Sve klimatizovane smeštajne jedinice sadrže nameštaj od drveta, TV sa kablovskim kanalima i radni sto. One takođe uključuju sopstvena kupatila sa tušem. Tradicionalna domaća jela služe se u prostranom restoranu i terasama. Salaš Jelen u sklopu velike bašte poseduje dečije igralište i mali teren za košarku. Gosti imaju na raspolaganju vanjski bazen i usluge rum servisa. Najbliža prodavnica udaljena je 500 metara. Autobuska stanica i sportski centar sa teniskim terenima nalaze se na 1 km. Subotica se nalazi na 7 km, spa centar i odmaralište Banja Kanjiža udaljeni su 20 km, a mađarski grad Segedin nalazi se na 40 kilometara.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Bazen
Dodatni sadržaji
Parking
Restoran
TV
WiFi