Etno kuće
/
Srbija

Kaštel Schulhof
Kaštel Schulhof

Kaštel Schulhof je savršeno mesto za svaku vrstu odmora ili događaja o kome će se pričati i sećati. Pogodan je za porodična ili prijateljska okupljanja, proslave, rekreativni i sportski lov ili prosto odmor kao beg od stvarnosti u lepšu stvarnost.

Pitoma Vojvođanska ravnica i reka Tisa koja protiče na 800 metara od Kaštela nudi spokoj, mir i tišinu koja se čuje kao najlepša muzika otkucaja srca.

Kaštel je sa druge strane opremnjen svim savremenim pomagalima u cilju razonode: od štapova za golf, do terena sa košem, bazena, teretane, saune, bicikla, a mogu organizovati i jahanje konja.

Kaštel Schulhof se nalazi na površini od 5 hektara sa tri hektara prvoklasnog vinograda i vinarijom gde možete da probate njihova vina i domaću rakiju.U neposrednoj blizini Kaštela nalaze se i poznata lovišta Šuljmoš i Varoški rit, zoološki vrt, kao i specijalni rezervat prirode ‘Pašnjaci velike droplje’.

Kaštel je sagrađen pred kraj 19.veka, tačnije 1896.godine, na sredini “belle epoque, od porodice Šulhof (Schulhoff), vlastelina jevrejskog porekla. Burna svetska istorija 20-tog veka ostavila je traga i na ovaj Kaštel.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Bazen
Dodatni sadržaji
Parking
Tereni