Etno kuće
/
Srbija

Kuća za odmor 33
Kuća za odmor 33

Uživajte u prirodnim lepotama Zlatibora sa idealnog mesta. Luxuzna i moderna vila urađena u etno stilu, koja vam pruža autentičan pogled. Kuća za odmor 33, nalazi se na samo 3km vazdušnom linijom od centra Zlatibora, garantuje potpuni mir i privatnost. Idealna za porodice, parove, svima kojima je potreban odmor i beg od svakodnevice…

Ukoliko volite da se budite sa panoramskim pogledom, da prvu jutarnju kafu ili čaj ispijate u tišini i na svežem vazduhu, Vila 33 vam pruža sve to, samo za vas i vašu porodicu.

U samom smeštaju su vam na raspolaganju 3 bračna kreveta i ugaona garnitura koja ima funkciju izvlačenja pa se samim tim može koristiti kao ležaj. Prostrano dvorište sa parkingom, velika natkrivena terasa sa letnjom kuhinjom.

Na samo 100m od kuće, nalaze se teniski tereni “Springs”, gde možete uživati u sportskim aktivnostima. Ukoliko ste ljubitelj prirode i dugih šetnji, Vila 33 je savršeno locirana. Sam centar Zlatibora je na samo 4.5km, gde možete uživati u raznim atrakcijama, velikom izboru restorana, barova, rekonstruisanom jezeru koje je srce Zlatibora.

Na 5,5 km se nalazi nova “Gold gondola” Zlatibor. Na 14km od lokacije nalazi se Stopića pećina, na 19 km se nalaze vodopadi u Gostilju. Ski centar Tornik udaljen je 14km. Na 20 km nalazi se Sirogojno i etno selo Sirogojno…

Ukoliko volite vodene površine, Ribničko jezero, koje snabdeva Užice pijaćom vodom, nalazi se na 11km.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Dodatni sadržaji
Parking
Peškiri
TV
WiFi