Brvnare
/
Srbija

Mountain Dream House
Mountain Dream House

Na nadmorskoj visini od 670m, blagom klimom i sa najvećim brojem sunčanih dana u Zlatiborskom okrugu, Bela Zemlja predstavlja pravi raj za beg iz užurbane svakodnevnice i toksičnih sredina.
Zato je ona njihov izbor, a Mountain Dream House Vaše idealno mesto za zabavu, nove avanture, ali i potreban mir i relaksaciju.

Mountain Dream House predstavlja savršen spoj prirode i luksuza. U potpunosti je izrađena od prirodnih materijala, i kao takva garantuje udoban i kvalitetan san, jer ništa nije zdravije od drveta i nema sna kao u borovini kad zamiriše luč.

Brvnara u svom sastavu poseduje 4 spavaće sobe opremljene bračnim krevetima visokog kvaliteta. Za najmlađe, tu su montažni krevetac i kolica. Na raspolaganju su Vam i dva kupatila, prostrana dnevna soba sa fantastičnim pogledom, kamin posebnog dizajna, kuhinja opremljena najsavremenijom tehnikom i malim kućnim aparatima, te zadovoljava sve potrebe gostiju i za duži boravak.

Za Vaše jutarnje rituale i druženja, tu je terasa sa koje se pruža pogled čak do Tornika, ljuljaška, ležaljka i nezaobilazni bazen u kome možete uživati tokom cele godine budući da poseduje grejače vode.

Za istinske ljubitelje hedonizma, tu je vinski podrum na koji su veoma ponosni, ali i spa centar – omiljeni kutak za relaksaciju koji vam nudi opuštanje u sauni ili hidromasažnoj kadi, čitanje omiljene knjige u prijatnom ambijentu i meditaciji.

Za ljubitelje dobre hrane, tu je i dodatni objekat – kasina, u kojoj možete spremati najrazličitija jela sa roštilja, specijalitete ispod sača, najukusnije meso sa ražnja…udovoljite svojim čulima i sve to začinite dobrom muzikom uz omiljene karaoke.

Nisu zaboravili ni sve Vas koji ste avanturističkog duha, te su Vam na raspolaganju dva kvada (četvorotočkaša) sa pratećom bezbednosnom opremom.

Potrudili su se da udovolje svim Vašim željama i omoguće Vam odmor iz snova. Rezervište na vreme, obezbedite sebi luksuz koji zaslužujete i stvorite uspomene za ceo život. Njihova vrata su vam otvorena.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Dodatni sadržaji
Hidromasažna kada
Kvadovi
Mini bazen sa grejačima
Parking
Ražanj
Roštilj
Sač
Sauna
Vinski podrum
WiFi