Bungalov
/
Bosna i Hercegovina

Outdoor Resort TaraSport
Outdoor Resort TaraSport

Outdoor Resort TaraSport – Smešten u prelepom području između nacionalnog parka Durmitor i nacionalnog parka Sutjeska, kamp TaraSport pruža usluge smeštaja i tradicionalnih balkanskih jela.
Pogled na tirkiznu reku Drinu i okolo na smaragdno zelene planine, kamp je savršeno mesto za istinske ljubitelje prirode.

Potpuno nov kamp, izgrađen je 2019. godine, opremljen sa jedanaest bungalova, koji su idealni za parove i porodice, kao i sa dodatna tri apartmana sa 4 kreveta i tri apartmana sa 6 kreveta za veće porodice i grupe. Unutrašnjost bungalova i apartmana je moderna, a opet jednostavna, omogućava vam opuštanje kad ste unutra, a istovremeno vas inspiriše da provodite svoje vrijeme napolju.

Imati sopstveno privatno kupatilo čini vaš boravak još udobnijim.

Impresivna drvena konstrukcija restorana TaraSport čini da se osećate sigurno i dobrodošli. Ovo je mesto na kome se svi gosti okupljaju, ručaju, upoznaju nove ljude, igraju društvene igre itd. Dok sedite za stolom možete čuti pesmu ptica koja se stapa sa smehom gostiju i možete osetiti divan vetar koji donosi svež miris u restoran, mešajući se sa aromom vašeg obroka. Kada izađete na terasu, koja se uzdiže oko 20 metara iznad reke Drine, pogled vam daje novu perspektivu.

Prvo što vidite kada stignete u kamp su dva parkirališta – sa leve strane za automobile i autobuse, a sa desne strane za kampere i RV vozila, sa dodacima za vodu i struju. Na parkingu takodje možete parkirati  i motore. Od ulaza u kamp, šetajući kamenom stazom možete videti bungalove u kojima borave gosti i igrališta za odbojku, fudbal i košarku, kao i dečije igralište. Na zelenoj povšini u kampu možete postaviti šatore. Na dnu staze nalazi se prostrani restoran koji može opslužiti do 150 ljudi, proširen terasom s pogledom na reku Drinu i okolne planine.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Dodatni sadržaji
Parking
Restoran
Tereni
WiFi