Salaši
/
Srbija

Salaš Đorđević
Salaš Đorđević

Salaš Đorđević se proteže na oko 8 ha zemlje, a zbog svoje veličine izdvaja se i svrstava u mesto prepoznatljivo po velikom broju sadnica. Svaki kutak je takođe dopunjen kako drvećem tako i cvećem, grmljem, ukrasnim travama, a bašta puna povrća i začinskog bilja.

Vođeni činjenicama da je 21 vek – vek lepote, sporta, zabave, zdravlja ali i hedonizma, nastaju segmenti koji su međusobno povezani i prave celinu.
Osnovna zamisao – smeštaj – ali ga prilagoditi različitim grupama – kako porodicama, tako i za potrebe različitih team buildinga, sportista i uživaocima dobre kuhinje…
Organizuju sve proslave – svadbe, rođendane, dečije ekskurzije, krštenja, team buildinge, seminare, zabave za zaposlene…

Posle postignutog cilja, prepustite se sportskim aktivnostima i dobroj domaćinskoj klopi, a oni će se potruditi da vaš boravak učine posebnim.
Postoje odvojene kuće koje pružaju intimu svakom gostu pa se stiče utisak kao da ste došli kući – u svoj prostor, u svoj mir i sve sobe su opemljene u etno stilu.

Svaki jubilej koji Salaš bude obeležavao će biti podeljen sa Vama koji ste im ukazali poverenje i verovali u njih.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Dodatni sadržaji
Parking
Restoran