Etno kuće
/
Bosna i Hercegovina

Planinska kuća Sedam Vlašića
Planinska kuća Sedam Vlašića

Planinska kuća Sedam Vlašića – moderna novoizgrađena planinska kuća, nalazi se na samim obroncima planine Vlašić, Galici na nadmorskoj visini 1500m. S velike terase pruža se neverovatan pogled desetinama kilometara dalje. Okruženi čistom prirodom, svežim planinskim vazduhom, cvrkutom ptica ili igrom srna i Vi možete biti deo bajke. Sama planinska kuća je smeštena na delu Vlašića koji Vam nudi jako puno izbora, bilo da ste planinar ili pak osoba koja želi da se odmori na svežem vazduhu uz cvrkut ptica, šetajući netaknutom prirodom.

Kuća je u potpunosti uređena u rustičnom stilu, te u kombinaciji drvo i kamen, sa minimalnim elementima modernoga.

U planinskoj kući “Sedam Vlašića” se nalaze 4 potpuno nameštene sobe koje mogu primiti do 9 osoba. 2 sobe su sa odvojenim krevetima, 2 su sobe sa duplim krevetom, te jedan krevet na galeriji. Dva luksuzno nameštena kupatila se nalaze između soba u odvojenom hodniku što dodatno daje dašak privatnosti.

Kuhinja se nalazi u sklopu dnevnog boravka. U potpunosti nameštena (frižider, mašina za sudove, elektično/plinski šporet, uz svo potrebno posuđe) kuhinja Vam omogućuje da svoj odmor provedete bez odricanja svakodnevnih navika u novom okruženju. U produžetku kuhinje se nalazi izlaz na zatvorenu terasu u sklopu koje se nalazi spoljni kamin koji je namenjen za pripremanje raznih delikatesa (roštilj, sač, kotlič, pečenje i sl.).Dnevni boravak površine cca 50m2 namešten u pravom planinskom stilu u sklopu kojeg se nalazi veliki kamin koji je idealno mesto za opuštanje u toku dana ili pak noći. Iznad velikog dela dnevnog boravka nalazi se drvena galerija koja predstavlja pravi intimni kutak takođe namešten kao i ostatak kuće. S galerije se ulazi u jednu od najljepših spavaćih soba u kući.

Najveća lepota planinske kuće “Sedam Vlašića” jeste terasa koja je smeštena na južnoj strani. Terasa je zastakljena sa mogućnošću otvaranja, nakon čega ste u potpunosti otvoreni ka prirodi. Svaki trenutak možete provesti na terasi budući da je prilagođena i za obedovanje i za relaksaciju. Za najmlađe goste tu je deo za igranje.

Planinsku kuću “Sedam Vlašića” možete iznajmiti bilo za odmor (u bilo koje godišnje doba), za proslave rođendana, krštenja, devojačkih/momačkih večeri ili pak za Vaš najsvečaniji dan, venčanje.

PS. Oni su PET FRIENDLY kuća, tako da su Vaši ljubimci dobro došli!!

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Dodatni sadržaji
Dozvoljeni kućni ljubimci
Parking
TV
WiFi