Etno kuće
/
Srbija

Sunčana Reka
Sunčana reka

Na desnoj obali reke Drine, u sedištu gučevskog raseda, između planine Gučevo (Republika Srbija) i Majevice (Republika Srpska), u Banji Koviljači, nalazi se Etno selo Sunčana Reka (površine 5ha). “Sunčana Reka” pruža jedinstvenu oazu za odmor, opuštanje, sport i rekreaciju koja je i te kako potrebna ljudima koji su opterećeni svakodnevnim obavezama, ubrzanom tempu života, izloženi su stresu i nemaju dovoljno vremena da se posvete sebi i svojoj porodici.

“Sunčana Reka” je etno selo koje se prostire na obali reke – Drine, ispod istoriske planine Gučevo, koja predstavlja prvu u nizu Podrinjsko – Valjevskih planina, a u blizini banja, Zvorničkog jezera, trešnjickog kanjona, brojnih manastira i prostire se na samoj granici sa BiH (Republika Srpska).

Etno selo „Sunčana Reka“ na svom prostoru ima brojne sportske terene. (tenis, košarka, odbojka na pesku, mali fudbal)

Kao dopuna sportskim sadržajima tu su i zabavni park za decu, staza za džoging pored Drine, uređena, šljunkovita plaža… Gosti mogu koristiti pilates program, časove jahanja, vožnju fijakerom, kvadom, čamcem rekom Drinom, splavom Zvorničkim jezerom, streličarstvo (lukom i strelom), airsoft, izlete iznenađenja, pešačenje i planinarenje planinom Gučevo uz pratnju vodiča.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Dodatni sadržaji
Parking
Restoran
Tereni