Vajati
/
Srbija

Vajati Bosutica
Vajati Bosutica

Vajati Bosutica se nalaze u selu Bosuta na padinama planine Rudnik u opštini Aranđelovac na svega 90 minuta vožnje od Beograda.

Poseduju dve smeštajne jedinice, vajat Mirka i vajat Vuk koji su udobno opremljeni. Pored boravka u smeštaju kao njihovi gosti imate priliku da kostite sve sadržaje koji se nalaze na njihovom imanju: bazen, saunu, vruću kadu, teretanu, igraonicu, teren za igru, što će vaš odmor na selu učiniti lepšim i sadržajnijim.

Kao njihovi gosti imate priliku da doživite odmor u prirodi u idiličnom seoskom okruženju, koji možete prilagoditi prema sebi i svojim potrebama. Ukoliko želite aktivan odmor, za vas su obezbedili bicikle za vožnju i šetnje na obroncima planine Rudnik. Za goste koji vreme provode uživajući na imanju obezbedili su niz ambijenata gde se možete opustiti uz zvuke prirode, a domaća kuhinja i pun pansion su tu da oplemene vaš ugođaj i vaš odmor na selu.

Aleksandra priprema doručak, ručak i večeru prema svojim receptima u čijoj pripremi koristi kvalitetne domaće namirnice i svakog dana osmisli dnevni meni u kojem ćete uživati.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Bazen
Bicikle
Dodatni sadržaji
Parking
Tereni
WiFi