Vile
/
Srbija

Valjevska oaza
Valjevska oaza

Vila Valjevska oaza napravljena za sve vas koji želite luksuzan odmor u mirnom okruženju. Nalaze se na 85 km od Beograda, 4 km od centra grada Valjeva i na 100 m od reke Gradac i njenih vodopada. Vila je opremljena najmodernijom opremom, sadrži veliki dnevni boravak, moderno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, 4 lux apartmana sa svojim kupatilima, terasama sa pogledom na bazen i netaknutu prirodu. Gostima nude i sobu za zabavu ili sastanke do 30 osoba, opremljenu sa velikim televizorima, stolom za stoni fudbal i opremom za karaoke.
Kapacitet vile je 12+2 osobe.

Vila Oaza nalazi se u klisuri reke Gradac blizu centra Valjeva. U Luksuznoj Vili čija vrata su prvi put otvorili ove godine u dvorištu se ukrštaju i prolaze najzdravije struje vazduha koje dopiru sa planina Povlen i Divčibare dok su predivni vodopadi udaljeni svega 70m. Svim korisnicima Vila Valjevska Oaza želi da omogući boravak koji je
po njihovim potrebama i željama kako bi njihovu Vilu prihvatili kao svoj drugi dom. Idealna je i prilagodljiva za porodice sa decom, parove, individualne organizacije proslava, kao i za manje team building-e.

Dvorišni prostor je prilagodljiv za sve namene, jedan od objekata u dvorištu se može potpuno zatvoriti i u njemu je postavljeno grejanje tako da Vila može da otvori svoja vrata svim zainteresovanim korisnicima tokom cele godine. U njemu se mogu organizovati i sastanci kao i timska okupljanja do 30 osoba, za šta postoji i sva potrebna tehnička oprema. Pored mogućnosti za predivne šetnje u samoj okolini Vile, na 30 km od njih se nalazi Maljen gde se prostiru planine Divčibare sa jedne strane i Povlen sa druge strane. Priroda ove dve planine će vam ostaviti najlepše
uspomene i uvek ćete poželeti da im se vratite.

Vlasnik Vile, veliki domaćin i duhovnik, pokrenuo je na 100 m od Vile izgradnju crkve Svete Trojice, kao i svete zemlje koja će ostati u vlasništvu Srpske Pravoslavne Crkve. U blizini Valjeva i same Vile nalaze se najveće Srpske svetinje – Manastiri Lelić, Dokmir, Jovanja, Pustinja, Žitije Svetog oca našeg Nikolaja Lelićkog, Žitije prepodobnog oca našeg Justina novog ćelijskog kraj Manastira Ćelije i Žitije Svetog oca Nektarija Eginskog Čudotvorca. Sigurni su da će vam Vila Valjevska Oaza doneti mir, blagostanje, a okruženje koje nude će vam oplemeniti dušu pravim vrednostima koje smo, zbog svakodnevnog života sa kojim smo svi prinuđeni da živimo, stavili u drugi plan.

Internet
Valjevska Oaza je pokrivena Wi fi mrežom i pruža vam komfor povezanosti sa internetom svakog trenutka.

Hotelska kozmetika
Peškiri, šamponi i home-made sapuni su obezbedjeni za svakog gosta.

Parking
Gostima je na raspolaganju besplatan, privatni parking.

Pet friendly
Vaši kućni ljubimci su dobrodošli kod njih, bez dodatne novčane nadoknade.

Zabava
Stoni tenis, pikado, badmintom, karaoke, mini teretana i brojne druge aktivnosti vama na raspolaganju.

Centralno grejanje
Na vama je da se opustite i uživate u toplini vile.

Cena rente vile za period od oktobra do maja:  350e po danu.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Badminton
Bazen
Centralno grejanje
Dodatni sadržaji
Dozvoljeni kućni ljubimci
Karaoke
Parking
Peškiri
Pikado
Šamponi
Stoni tenis
TV
WiFi