Etno kuće
/
Srbija

Vikendaja
Vikendaja

Vikendaja se nalazi na Fruškoj Gori, na samom ulasku u istoimeni nacionalni park, na samo 12 kilometara od centra Novog Sada. Kompleks se sastoji iz tri dela. Donji deo kuće obuhvata prostranu dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, kupatilo i spavaću sobu. Gornji deo kuće sadrži toalet, kuhinju, trpezariju i spavaću sobu na galeriji. Treći deo kuće je odvojeni bungalov koji poseduje spavaću sobu sa čajnom kuhinjicom i uskoro će imati svoje kupatilo.

U dvorištu se nalaze tri natkrivene terase sa dosta mesta za sedenje, bazen, plaža sa ležaljkama, dečije igralište, roštilj i mnogo zelenila!

U kući može da prenoći 9 osoba, a dnevni kapacitet je 20 osoba. Cena za 9 osoba po danu je 250 € radnim danima, 300 € petkom, subotom i nedeljom. Ukoliko su u pitanju porodice sa decom, cena je niža. Postoji mogućnost dnevnog boravka.

Tačnu lokaciju možete videti kada na Google mapama ukucate Vikendaja. Prilikom dolaska, od velike je važnosti da pre Vikendaje ukucate restoran Zelena oaza, jer postoji još nekoliko alternativnih pravaca koji kolima nisu dostupni!
Nalaze se na 12km od centra Novog Sada. Jedan deo puta je kroz vinograde (cca 3km) i postoji jedan deo šumskog puta (cca 1km).

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Bazen
Dodatni sadržaji
Parking