Vikendice
/
Srbija

Vikendica Banstol Della Bona
Vikendica Banstol Della Bona

Vikendica Banstol Della Bona nalazi se na Fruškoj Gori, na samo 12 km od Novog Sada, dok je od Beograda udaljena 73  km.

Predviđena je za različite proslave  (devojačke i momačke večeri, veridbe, rođendane, manja venčanja, krštenja, proslave diplomskih, team building-e itd.) ili jednostavno dostupna za ugodan vikend sa svojom porodicom.

U zavisnosti od prirode proslave moguća je i dostava keteringa Della Bona izvrsnog kvaliteta. Čarobnim ukusima hrane upotpunjuju celokupan užitak u ovom prostoru.

Kuća poseduje prostrani dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, dva kupatila i tri spavaće sobe, sa terasama koje okružuju kuću sa svih strana I time omogućava pogled na Dunav i prirodne lepote Fruške Gore .

Ovaj kompleks sadrži prostrano zelenilo za različite aktivnosti. U zimskom periodu kuća je snabdevena grejanjem.
U kući može prenoćiti 12 osoba.

Nešto što ovu kuću čini posebnom jeste sala Della Bona u kojoj se odžavaju Vama bitni događaji. Sala je zatvorenog tipa i time nije moguće da vam loše vreme zakomplikuje samu organizaciju i pokvari atmosferu proslave. Sala omogućava proslavu  kapaciteta do 100 ljudi.

Prostrano ozelenjeno dvorište nudi mogućnost održavanja proslava i na otvorenom. Pored prostranog dvorišta i sale,  Vikendica Banstol Della Bona opremljena je i  bazenom  sa đakuzijem, roštilj kućicom, plažom sa ležajkama, fontanom i saunom.

Ako bežite od gradske buke vikendica je idealno mesto za vas. Ako ste željni da napravite privatnu proslavu sa svojim prijateljima i porodicom, kompleks Della Bona je takođe idealno mesto za to. Posetite ih i uverite se kakve čari uživanja može da pruži Vikendica Banstol Della Bona.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Bazen
Dodatni sadržaji
Đakuzi
Parking
TV
WiFi