Etno kuće
/
Srbija

Villa Natural Wood
Villa Natural Wood

Baš je za sve! Villa Natural Wood je smeštena na Vlaovini sa koje se pruža pogled na centar Zlatibora, jezero, ulice i ljude koji nigde ne žure. Sa druge strane, vidikovac se pruža na Tornik i Čigotu koji Vas ne mogu ostaviti ravnodušnim kada je sunce na zalasku i kada se, kao slikarska boja prosipa po zelenom platnu ili ćisto belom papiru. Rumeno ili jarko crveno , ponekad čini se kao plamen, kao da gori i ispunjava toplinom svaki kutak oko Vas i u Vama. Ponekad purpurno, bojažljivo ljubičasto, nežno, podriva se pod kožu i želite da se istopite tu i sada. I želite još. To je ono kada ljudi kažu- idem da nadjem svoj mir. Idem negde gde ću čuti samo svoje disanje i prirodu kako odiše lepotom.

Vila se nalazi u najlepšem i najmirnijem delu Zlatibora-Vlaovina, udaljena 230 km od Beograda na magistralnom putu Beograd-Podgorica-Jadran.

Kompleks Vile je podeljena u tri zasebne celine:
– Zasebna apartmanska vila “Natural Wood” (apartmani 2-4 osobe)
– Brvnara Lux sa dve zasebne spavace sobe do 6 osoba i
– Brvnara Rezidencija sa tri zasebne spavace sobe.

Neka ste romantični, pesnička duša, zanesenjaci- to ste Vi. Ili je slikanje ili fotografija Vaša strast. Inspiracije ovde neće nedostajati. Sve boje su žive, svaki pejzaž je priča. Umetnost nije Vaš pokretač i posao kojim se bavite je potpuno druge prirode? Nećete pogrešiti ako je baš Villa Natural Wood Vaš izbor. Jer je svaki apartman veoma dobro i moderno tehnički opremljen. Priroda je tu da Vam ulepša ambijent u kom možete lagodno da gledate televiziju ili surfujete Internetom. Možete i sami zaključiti da je ovo zaista- ponešto za svakoga. Kakav god tip ličnosti da jeste, ovo jeste odmor koji prilagodjavate sebi- jer oni su tu da ugode Vama.

Uz doplatu možete koristiti: SPA centar sauna, đakuzi, razne vrste masaža, kuhinja, kafe bar, elektricnu biciklu.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

Pročitaj više
Bicikle
Dodatni sadržaji
Đakuzi
Kafe bar
Masaža
Parking
Sauna
TV
Vešeraj
WiFi